Åbent brev til Energiministeren og Folketinget.

24-02-2017

Historisk set har vi danskere ofte oplevet, at vores politikere kan finde på at løbe fra de aftaler, man har indgået med befolkningen.

Nu er turen så kommet til alle de ca. 100.000 danske husstande, der blev narret til at investere ca. 12 mia. kroner i solcelleanlæg, for at regeringen kunne opfylde EU’s krav til en alsidig ”grøn” omstilling.

Fra starten af 2017 træder en lang række nye afgifter i kraft (tariffer, som solcelle-investorerne var fritaget for i.f.m. solcelleloven), som vil gøre langt de fleste anlæg til en dundrende underskudsforretning.

Er der mon nogen i Folketinget, som kan give en plausibel forklaring på, hvor det er, vi danskere har misforstået solcelleloven så voldsomt, at vi alle nu skal straffes for at have stolet på de ”gyldne” løfter fra politikerne, importørerne og leverandørerne?

Vi kan nu kun føle os ”bundefanget”, idet man ikke bare kan slukke anlægget og sælge det igen. Man hænger på det, idet der nu overhovedet ikke er ”penge” i et brugt anlæg, ligesom man så også skal have renoveret sit tag, som har fået rigtig mange huller i.f.m. montering af anlægget.

Er der mon nogle partier i folketinget, som vil kæmpe for at genoprette tilliden til politiske aftaler. Vi er trods alt så mange, der hoppede på limpinden, at der må være rigtig mange stemmer i sådan en sag.

Se min vedhæftede artikel om emnet.

Bulldoggen

NB ! Dette følgebrev var underskrevet med navn, e-mail og adresse.